klávesové zkratky game maker studio

Pokud si nevíte s něčím rady ohledně tvorby v Game Makeru - pište sem!
Post Reply
BboyScary
Posts: 244
Joined: November 2, 2011, 6:33 pm
Facebook: https://www.facebook.com/BB-Scary-produkce-1161668
Location: Kopřivnice

klávesové zkratky game maker studio

Post by BboyScary »

Ahoj. Dají se vypnout klávesové zkratky ve studiu 1.4? Já totiž chcu nastavit alarm[0] = x ale když chcu napsat tuto závorku [ což je ctrl + alt + F, tak se mi otevře nové okno pro editor fontu. a dost mě to štve :D umíte to někdo vypnout?
User avatar
Šuny
Posts: 100
Joined: August 8, 2011, 8:45 pm
Facebook: http://facebook.com/suninho

Re: klávesové zkratky game maker studio

Post by Šuny »

no těžko říct :D

můžu jen doporučit přepnout na anglickou klávesnici, aspoň tak to dělám celej život já :)
User avatar
klvb
Posts: 169
Joined: August 17, 2011, 4:38 pm
Facebook: https://www.facebook.com/moraviagamestudio
Location: Olomouc
Contact:

Re: klávesové zkratky game maker studio

Post by klvb »

Mám ten samý problém :D Musím vždy tu závorku udělat mimo GM, třeba v prohlížeči :d
BboyScary
Posts: 244
Joined: November 2, 2011, 6:33 pm
Facebook: https://www.facebook.com/BB-Scary-produkce-1161668
Location: Kopřivnice

Re: klávesové zkratky game maker studio

Post by BboyScary »

já vždycky dám třeba a,,alar" a v našeptávači kliknu na to co jsem chtěl napsat
User avatar
ipq
Posts: 928
Joined: August 15, 2011, 7:31 pm
Location: Petržalka

Re: klávesové zkratky game maker studio

Post by ipq »

CTRL + ALT? Ja si pamätám, keď som ešte robil v GM, tak som CTRL nepoužíval, to si nejako nepamätám, používal som len pravý ALT(s ľavím to nechcelo fungovať) a nejakú klávesu, aby som napísal tie znaky([]{}<>/\|&@) ako shift a písmeno aby bolo veľké, tak toto bolo podobné ale so znakmi. V starej verzií tam dali poistku do script editora, aby nekolidovali s menu, neviem ako to je s novou.
Post Reply