Tak jsem se registroval a mám smýšené pocity. Nápad mi to přijde dobrý, spojit RPG a strategii dohoromady, ale chybí tomu nějaké jiné zajímavé prvky. Taky trvá strašně dlouho, než si hráč nasbírá nějaké slušnější peníze.
Úkoly bych nedával hned ze začátku deseti minutové, protože abych si našetřil na nějaké slabší věci, musel bych u toho strávit přibližně hodinu děláním úkolů a mnohem více hodin práce. Takže bych buď zkrátil dobu úkolů, nebo zvýšil odměny. Také bych přidal více úkolů s rozdílnou dobou plnění, které by se náhodně měnili. Možná bych tam dal tři kategorie (krátké, střední a dlouhé) a z těch bych náhodně losoval.
Souboj s jinými hráči bych dal, podobně jako to mají třeba na Shakes & Fidgets, kde si soupeře můžeš buď vybrat, nebo ti ho to náhodně vybere, aby sis nemusel procházet seznam hráčů.
Taky bych dal nějaké oživujicí prvky (kromě té společnosti), aby to nebylo pořád jenom úkoly, práce, úkoly, práce.
Vím že je to zatím jenom prozatimní verze, tak doufám, že konečná bude nářez, a držím palce

.