Přechod z 32bit na 64bit

Tipy na programy, vzhledy OS, problémy s programy, ovladače a přeinstalace systémů, hry.
Post Reply
User avatar
antiflash
Posts: 155
Joined: August 7, 2011, 1:16 pm
Facebook: http://www.facebook.com/profil
Location: Mladá Boleslav

Přechod z 32bit na 64bit

Post by antiflash »

Čus, mám dotaz. Mám WIN7 32-bit verzi nahranou v PC. Chtěl bych ale 64-bit verzi. Nahrát by to nebyl problém, jen se chci zeptat, jestli by nebylo nějaké řešení, jak z 32bitové verze přejít na 64bitovou verzi bez ztráty dat na PC. Díky. :)
Směji se smutným věcem, hodným lidem a když je něco naprosto jasné, zpochybním to.
Nichar
Redaktor
Posts: 435
Joined: August 6, 2011, 1:51 pm
Facebook: http://www.facebook.com/nikolas.charalambidis
Location: Praha

Re: Přechod z 32bit na 64bit

Post by Nichar »

Jedině si data zálohovat, jinak nevím... Nejlepší na to je externí disk. Mě mnohokrát pomohl.. :)
The Scarecrow - 2. místo v prestižní soutěži, online highscore!
Symphony of good and evil: Finding the end - Soutěžní kousek (3. místo)
NWinAPI 0.2.gex | nMath.dll | nBeep.dll - Moje DLL a GEX
Vektorová galerie - Začátek mých vektorů
User avatar
antiflash
Posts: 155
Joined: August 7, 2011, 1:16 pm
Facebook: http://www.facebook.com/profil
Location: Mladá Boleslav

Re: Přechod z 32bit na 64bit

Post by antiflash »

No já mám upgrade verzi z Vist .. Tak nevim, jestli by to šlo přeinstalovat z toho DVD :confu:
Směji se smutným věcem, hodným lidem a když je něco naprosto jasné, zpochybním to.
Adamer
Posts: 202
Joined: August 5, 2011, 10:45 pm
Facebook: http://facebook.com/
Location: Humenné

Re: Přechod z 32bit na 64bit

Post by Adamer »

x86->x64 urcite ne. Udelej si zalohu, x64 intalace by mela byt rychlejsi nez x86.
ImageImage
User avatar
antiflash
Posts: 155
Joined: August 7, 2011, 1:16 pm
Facebook: http://www.facebook.com/profil
Location: Mladá Boleslav

Re: Přechod z 32bit na 64bit

Post by antiflash »

Supr, díky. Teď jenom, jestli pújde upgrade verze nahrát znova.
Směji se smutným věcem, hodným lidem a když je něco naprosto jasné, zpochybním to.
Adamer
Posts: 202
Joined: August 5, 2011, 10:45 pm
Facebook: http://facebook.com/
Location: Humenné

Re: Přechod z 32bit na 64bit

Post by Adamer »

Pokud mas Vistu x64 a chces delat upgrade na W7 x64, tak to pujde, bude to trvat tak 5 hodin, v zavislosti na velkosti HDD. Vista x86 na W7 x64 urcite nejde.
ImageImage
User avatar
antiflash
Posts: 155
Joined: August 7, 2011, 1:16 pm
Facebook: http://www.facebook.com/profil
Location: Mladá Boleslav

Re: Přechod z 32bit na 64bit

Post by antiflash »

Nechápeš mě. Mám nainstalovanej WIN7 32bit upgradovanej z Vist. Mám DVD vista -> W7 32bit\64bit. Už mám upgradováno, jenom jestli půjde instalace znovu.
TZN z WIN7 32-bit na WIN7 64-bit.
Směji se smutným věcem, hodným lidem a když je něco naprosto jasné, zpochybním to.
User avatar
Brejlounek
Posts: 183
Joined: August 5, 2011, 10:52 pm
Facebook: http://facebook.com/

Re: Přechod z 32bit na 64bit

Post by Brejlounek »

Nepůjde, voni maj verze 32bit a 64bit jiný jádro. Chce to celý zazálohovat a přejet znova. Teoreticky by šlo i adresáře ponechat a přeisntalovat to přes to, budou tam ale zbytky programů a minulejch windowsů a přijde mi to zbytečný.
Kosik
Nekromant fóra
Posts: 84
Joined: August 7, 2011, 6:44 pm
Facebook: http://www.facebook.com/Error404.User.Not.Found

Re: Přechod z 32bit na 64bit

Post by Kosik »

:D :D
#podpis
Post Reply