Mám bezdrátovej internet od Unetu napojenej na wi-fi router TP-Link a z routeru po kabelu do PC. Občas ovšem z ničeho nic úplně vypadává internet. Nejlíp si toho všimnu, když hraju onlinovku (World of tanks), kde se to projeví tak, že mám třeba 30-40 ping, prostě normál, hraju a najednou se mi ping sekne na nějakém čísle (32 třeba) a ostatní hráči se třeba i dál hýbou, ale já zamrznu (pro jistotu ještě napíšu, že se nejedná o lag, ten když dostanu, tak je ping většinou klasicky 999 a svítí červená kontrolka lagu)... Když se to stane, nepomáhá restart routeru, vypojení a zapojení z napájení, většinou jen restart PC nebo když počkám delší dobu (pár desítek minut). Když restartuju PC, abych se stihl ještě vrátit do bitvy, tak to třeba zas 5-20 min jede a pak bum... Takhle třeba i několikrát za sebou.
Nevíte někdo v čem by mohl být problém? Dneska se mi to stalo 4x, už jsem z toho fakt na prášky... Při prohlížení netu to tak nevadí, ale když mám jednou za dlouhou dobu čas konečně si trochu zahrát nějakou online hru, tak to dost zkazí náladu.

Předem všem díky!