Ahoj. Aktuálně nejsem doma, takže jsem si tady dlouho nemohl nic přečíst a teď jsem tak učinil skrze mobil.
Diskuze se rozběhla a já bych měl pár poznámek.
Takže 1.: někdo se ptal, jestli s ním mám v plánu točit filmy. Ne, to opravdu ne

(ikdyž o koupi kamery jsem taky uvažoval). Takže to natáčení ve FullHD je spíš jenom bonus.
2. Pro Android už jsem rozhodnutý takřka na 100% a nevím, co by se muselo stát, abych si to nechal vymluvit.
3. Grafická nástavba od Samsungu by se u mě zřejmě moc dlouho neohřála, protože bych přešel na CyanogenMod. (a ano, o ztrátě záruky vím)
4. O Evo 3D jsem slyšel a měl jsem i možnost okusit jeho 3D funkce a myslím, že je klidně oželím. Totiž mám pocit, že na třetí dimenzi u něj padla velká část finančních nákladů a že by tedy mohl být ochuzen o funkce, které v této cenovo relaci nabízejí ne3D telefony.
5. Na "cool" hry mám PC, na mobilu jsem nikdy moc nehrál. Ale to možná i proto, že moje stařičká Nokia na to prostě hardwarově neměla a co jsem slyšel, tyhle nové stroje už zvládnou dost náročné hry, což bych asi také využíval.