podmínka v php nefunguje jak má (jako by tam nebyla)

Webesign, (X)HTML, CSS, JS, PHP a vše ostatní týkající se webů.
Post Reply
User avatar
G-eM-6
Posts: 121
Joined: August 5, 2011, 10:58 pm

podmínka v php nefunguje jak má (jako by tam nebyla)

Post by G-eM-6 »

prosim pomozte vubec to nechapu

tento script má vracet cokoliv kromě řetezce none, ale chová se to jako by tam ta podmínka vubec nebyla a když je proměnná $val[4]="none" tak i když je tam podminka vrací retezec "none" ikdyž by to nemělo vracet nic ... naprosto mi nedává smysl proč to nefunguje, snad naky překlep nebo něco ale psal jsem to 3krát znovu a pokaždé stejný výsledek

Code: Select all

<?php
if ($val[4]!="none") 
   {echo $val[4];} 
?>
User avatar
G-eM-6
Posts: 121
Joined: August 5, 2011, 10:58 pm

Re: podmínka v php nefunguje jak má (jako by tam nebyla)

Post by G-eM-6 »

že tam neni nic spatne
User avatar
G-eM-6
Posts: 121
Joined: August 5, 2011, 10:58 pm

Re: podmínka v php nefunguje jak má (jako by tam nebyla)

Post by G-eM-6 »

problem vyresen :D ... jak sem rikal byl to preklep nebo spis v tomhle pripade překuk :D prikaz byl spravdy jen jsem ho psal na špatné místo ... proste chuj jsem :D
wilz
Posts: 2007
Joined: May 6, 2022, 8:52 am
Facebook: http://facebook.com/

Re: podmínka v php nefunguje jak má (jako by tam nebyla)

Post by wilz »

Post Reply