Nedávno jsem procházel své výtvory a narazil jsem na jednu HODNĚ starou hru. Popravdě je mi líto ji smazat, ale nejsem si jist, jestli stojí za dokončení. Ocením tedy Váš názor na toto dílo.
Co hra nabízí:
- Pekelnou obtížnost (dokonce jsem uvažoval o vydání zjednodušené verze, kdyby si s tím někdo neporadil)
- Originální hratelnost
- Absolutně nesmyslný příběh
- Pár puzzlů
- Hardcore bossy (zatím 2)
- 3 upgrady, nejedná se ale o RPG (problém obtížnosti je ten, že bez upgradů hru jen sotva dohrajete, jenže samotné upgrady není dvakrát lehké najít. Pokud tedy chcete radu, podívejte se na screenshoty)
Co by zahrnovalo dokončení hry:
- menu, vlastní ikonu, vlastní ukazatel načítání apod.
- hudbu (pokud něco seženu)
- další levely
- více upgradů
- epické zakončení
Co když postavička, kterou ovládáte, nechce být ovládána?
Tipy:- Snažte se číst vše, co Vám protagonista řekne, i když se z velké části jedná o nadávky na Vaší osobu, dává i užitečné rady.
- Naučte se co nejvíce přiblížit k příšerám, i těm, co plivou kyselinu. Bez této dovednosti se budete jen těžko prodírat hrou.
screeny:
Spoiler: ukázat
____________________________________________________________________________________________________
Nejnovější verze
Většina změn oproti předchozím se vyskytuje ve funkčnosti systému. Nemusím snad vysvětlovat, že když oprášíte starší projekt, naleznete v něm mnoho postupů, které již dnes považujete za primitivní... Kompletně jsem tak převrtal ikonky na kódy, zjednodušil jsem některé operace apod.Dále jsem nalezl (snad) konečné řešení problému s texty. Vlastně jsem jen zviditelnil oblast, kterou musí hráč projít, aby se zobrazil text, bude tak ale mnohem snazší mu věnovat pozornost. Aspoň doufám. (skrýt/ukázat text - mezerník)
V tomto bodě již hra funguje, jak má, nadále se tak už budu věnovat dalším levelům.
VZHLEDEM K PROVEDENÝM ZMĚNÁM NEDOPORUČUJI VYUŽÍVAT CHECKPOINTY STARŠÍCH VERZÍ.
Dodatky:
- Rád bych vyhověl stížnosti na příliš velké množství příšer v prvním levelu, bohužel jsou kradení energie a střelba jedněmi ze základních herních mechanik, potřebuji tedy mít jistotu, že hráč bude dále postupovat dostatečně schopný je využívat
- popravdě moc nevím, jak to budu řešit s hudbou, ke hře by mi asi sedla Technologic od Daft punku (na niž nemám autorská práva...), ještě uvidím, jestli se něco vhodného sežene
- dost možná před vydáním oficiální verze vypustím už hotovou hru s tím, že kdo ji první porazí (což bude skutečná výzva) se potom objeví v credits oficiální verze jako první pokořitel vůbec
- jméno hry... no něco už vymyslím
- umístění checkpointů se možná ještě za procesu výroby změní
- opět pro funkční checkpointy nezapomeňte odrarovat
DOWNLOAD: