Než začnu psát, chci vyjádřit respekt tvůrcům nového vzhledu. Určitě to dalo dost práce a za tento jejich příspěvěk komunitě VCH bych chtěl poděkovat.
Rozhodl jsem se nějakou dobu počkat a nový styl používat, aby nebylo moje hodnocení tolik ovlivněné zvykem na starý styl (stejně bude).
Začal bych rovnou zvolenou kombinací barev. Osobně se mi zvolená kombinace světle modrá - bíla zrovna moc nezamlouvá. V samotných tématech nakonec vypadá dobře. Ale hlavní strana vypadá dost nepřehledně a člověk nemá pocit, že má otevřenou komunitní stránku, spíš že kouká na nějaký výpis z účetnictví. Vím že je to dosti nepřesné porovnání, ale tak to prostě vidím. Dále bych chtěl ještě zmínit grafiku jako takovou. Staronové logo je pěkné a celkově jsou tlačítka a další serepetičky vhodné a ke stylu fora mi sedí. Jediné co se mi nelíbí je barva ikon nepřetčených témat. Dle mého názoru vůbec nevyjadřují, že téma není přečtené, spíš naopak si je spojuji s tématy přečtenými, které nic nového nenabízejí. Nevím čím to je.
Chyba!
proč nahoře jak je předmět atd... tak tam je taková malá ikona papíru tak je to přehozené nové příspěvky jsou bíle a staré příspěvky svítí oranžově nepatří to naopak?
Bejvalo to naopak, to máš pravdu. Ale už jsem si docela zvykl na to, jak to teď je. Přecejen oranžová = starej papír. Bílá = novej papír Snad to není zas takovej problém?
EDIT:Pardon, zrovna se mi nechtělo, takže tady je ten návrh:
Již sem byl i na pár jiných fórách a jedno mělou zajímavou funkci- lidi tam mohli získat trofeje!
Ukážu to na obrázku:
Nějaká by mohla bejt třeba za výhru v soutěži, jiná zase za vyrobení více než tří her, další za setkání s někým z fóra v reálném životě, další za spolupráci na hře na níž pracovalo více jak 3 lidi a tak dál a tak dál...
Není špatný ne?
Sú to skôr hodnotenia a jediné, kde som videl hodnotenia príspevkov bolo Facepunch Studios ale nikde inde nie a podľa mňa je to skôr prehnané ako celé to fórum.